Week van de Opvoeding

Opvoedingspunt neemt actief deel aan de jaarlijkse Week van de opvoeding van 16 tot 23 mei.


Week van de Opvoeding 2010 "Opvoeden is samenspel"
Week van de Opvoeding 2011
Week van de Opvoeding 2012
Week van de Opvoeding 2013
Week van de Opvoeding 2014 "Opvoeden in beweging"


Week van de Opvoeding 2015: "Opvoeden in je buurt"


Week van de Opvoeding 2016: "Af en toe eens diep ademhalen"


De Week van de Opvoeding gaat elk jaar door van 16 tot 23 mei. Omdat kinderen opvoeden een belangrijke taak is – en ook niet altijd even makkelijk – wordt tijdens deze week opvoeden in de kijker geplaatst.


Het thema dit jaar is 'Opvoeden, af en toe eens diep ademhalen!' Met dit thema willen we gezinnen aanmoedigen om af en toe eens stil te staan. Eens heel diep adem te halen. En te beseffen wat er nu, op dit moment, gebeurt. Om af en toe te zijn in plaats van te doen.
In Opvoedingspunt kunnen ouders en andere opvoedingsverantwoordelijken met hun kleine en grote vragen over opvoeding terecht bij Opvoedingspunt.
Opvoedingspunt is een intergemeentelijk samenwerkingsinitiatief tussen Deinze, De Pinte, Nazareth en Nevele.  Je kan er terecht in de infotheek. Wens je een gesprek, dan maak je best een afspraak via deinze@opvoedingspunt.be, depinte@opvoedingspunt.be, nazareth@opvoedingspunt.be of nevele@opvoedingspunt.be.  Meer info over onze werking lees je op www.opvoedingspunt.be.

 


 


 Heb jij ideeën, voorstellen of suggesties voor onderwerpen, thema's die een plaats kunnen krijgen in ons programma van de Week van de opvoeding? Stuur gerust een mailtje naar info@opvoedingspunt.be of deinze@opvoedingspunt.be.