Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW)

Wat is een Centrum Algemeen Welzijnswerk?


Wat je vraag ook is, in een Centrum voor Algemeen Welzijnswerk vind je altijd een luisterend oor. De CAW hulpverleners helpen je meer inzicht te krijgen in je probleem en zoeken samen met je naar de ideale oplossing.


Waarvoor kan je terecht in een Centrum Algemeen Welzijnswerk?  • Je kan er terecht met alle vragen waaronder deze van financiële, juridische, seksuele, opvoedkundige en relationele aard.

  • Er wordt samen met jou gezocht naar de meest geschikte hulp. Indien nodig kan men worden doorverwezen naar één van onze deelwerkingen of naar een geschikte dienst in de omgeving.

  • Je kan er ook terecht voor een gesprek op dienst of per telefoon en dit met om het even welke vraag.

  • Er wordt vooral gewerkt rond problemen tussen mensen. Ouders met kinderen, partners met relatieproblemen, nieuw samengestelde gezinnen, opvoedingsmoeilijkheden, ouderschapsproblemen na echtscheiding kunnen beroep op ons doen. We zoeken samen naar de meeste geschikte hulp en verwijzen indien nodig gepast door.

Wie kan er allemaal een beroep doen op een Centrum Algemeen Welzijnswerk?


CAW Visserij is toegankelijk voor iedereen, en in het bijzonder voor mensen die meer kwetsbaar zijn, wegens kansarmoede, thuisloosheid, scholing, leeftijd, afkomst


 


Op welke manier neem ik best contact op een een Centrum Algemeen Welzijnswerk?


Men kan de hulpvraag zowel op dienst als telefonisch stellen en als de persoon dit wenst, kan dit anoniem. Ook hulpverleners kunnen steeds terecht voor advies en consult.


Wat kost het?


De eerste hulp is gratis.


Waar vind ik het Centrum Algemeen Welzijnswerk Visserij?


Deinze


Ramstraat 7/12
9800 Deinze
tel.: 09 386 79 92
fax: 09 380 41 71
website: www.cawoostvlaanderen.be
e-mail: afdeling.deinze@cawvisserij.be

Situering van de organisatie op kaart

Informatie in de Sociale Kaart


Gent


Een overzicht van de verschillende Centra voor Algemeen Welzijnswerk vind je in de Sociale Kaart.