Vragen en Advies

(OPVOED)TIPS!

Terug naar school!

1 September is de eerste schooldag voor ruim 267 000 kinderen in Oost-Vlaanderen! Voor sommigen zijn het de allereerste stapjes op een school, voor anderen een terugkeer naar hun school of een start in een nieuwe school, nieuwe richting.

Ook de Centra voor Leerlingenbegeleiding staan vanaf 1 september opnieuw klaar om leerlingen, ouders en scholen de nodige ondersteuning te bieden.
Het Vrij CLB Deinze startte met een ander organisatiemodel. Ze maakten een filmpje om hun nieuwe werking op een aangename en eenvoudige manier bekend te maken.

ANDERE

Op www.groeimee.be worden regelmatig opvoedtips aangereikt. Neem een kijkje op de site, je vindt er over verschillende thema's antwoorden op veelgestelde vragen. 

 

Thema-(weg)wijs   

In de kolom aan de linkerzijde hebben we een aantal thema's weergegeven. Daarbij trachten we ook aan te geven bij welke organisaties in de buurt je, indien nodig, meer informatie kunt vragen.

Bij heel wat vragen zal jouw huisarts je zeker goede raad kunnen geven.  Bespreek gerust jouw vragen met je huisarts.  Heel vaak kent die je familiale situatie goed en kan hij een genuanceerd antwoord geven op jouw vragen.  Op de volgende links vind je een overzicht van de huisartsen van Deinze, De Pinte, Nazareth en Nevele.